Не в обкладинці книги справа, а в тім, що криється в рядку…
Для пошуку на сторінці використовуйте комбінацію клавіш Ctrl+F
Просто читайте
Натискайте
на цей банер
і просто скачуйте книги
у форматах
Pdf або Doc
baner-korekta-2019 Читайте і насолоджуйтесь)
Сергій КОРНЯ – система морально-психологічного забезпечення ЗСУ
Сергій КОРНЯ
Volodymyr V. KRAVCHENKO – La situación en Ucrania/The situation in Ukraine
Володимир Кравченко
Вадим КАРПЕНКО – управління, комунікація та інформаційна безпека
Руслан ТКАЧУК – Аналітичні статті
Ігор ВІТИК – Україна у вирі боротьби за незалежність (історична публіцистика)
Василь ТИМКІВ – Тонкі аспекти державного управління
 Василь Тимків
Роман МАТУЗКО – Московська імперія vs Українська держава
Роман МАТУЗКО-1
Василь ШВИДКИЙ – погляд в історію
Олексій КАРПЕНКО – графіка: історична тематика
Андрій МУЗИЧЕНКО (АНЖИ) – художні роботи
Андрій Музиченко
Олексій ПАЛІЙ – рекламна фотографія
Олексій ПАЛІЙ
Олег ТИМОШЕНКО – тероборона у фотографіях
Олег ТИМОШЕНКО
Лідія БУЦЬКА – Війна! (поезії)
Лідія БУЦЬКА
Лідія ХАУСТОВА – Слов’янськ. Поезія війни
Лідія ХАУСТОВА
Владислав ТАРАНЮК – оповідання, сценарії
Твори Віктора ВАСИЛЬЧУКА

 

28 – 30 травня 2024

 

XXII МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ – 2024

20- XX МІЖНАРОДНИЙ ПРОМИСЛОВИЙ ФОРУМ - 2021

В рамках форуму:

Міжнародні спеціалізовані виставки

– Металообробка (металообробні технології, обладнання)
– УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання)
– УкрЛитво (обладнання та технології для ливарного виробництва)
– УкрЗварювання (технології, обладнання та матеріали)
– Гідравліка. Пневматика
– Підшипники (підшипники котіння та ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягувальні, технології, обладнання та інструмент для виробництва підшипників)
– Автоматизація і робототехніка (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об’єктів промисловості)
– Підйомно-транспортне, складське обладнання
– Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно‑вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація)
– Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони)

 

XV Міжнародна спеціалізована виставка PLAST EXPO UA ‑ 2024

06- PLAST EXPO UA - 2021

(сировина, технології і обладнання для переробки полімерів, машини для литва під тиском, екструдери, обладнання для вторинної переробки полімерних відходів, термоформувальне, допоміжне обладнання, конструкційні пластики, композитні матеріали, хімічні волокна та нитки)

Plast Expo UA ‑ це єдина в Україні виставка, що об’єднує навколо себе фахівців у галузі переробки пластмас та каучуку, починаючи з виробництва сировини, створення новітнього вітчизняного обладнання і закінчуючи автоматизацією технологічних процесів. У період адаптації українського ринку до вимог ЄС, Plast Expo Ua дає можливість усім, хто стоїть біля витоків створення нового виробництва, часткової модернізації або глобального оновлення діючих заводів і компаній, зорієнтуватися у різноманітті товарів, марок і технологій, що пропонуються на нашому ринку: все найкраще можна буде побачити в роботі на експозиції Plast Expo UA.

VII Міжнародна спеціалізована виставка
 ADDIT EXPO 3D – 2024

07- ADDIT EXPO 3D - 2021

(технології, обладнання та матеріали для адитивного виробництва та 3D друку)

Addit EXPO 3D – це виставка для тих, хто йде в ногу з часом, хто відкрив для себе простори технологій XXI століття, які найбільш динамічно розвиваються, хто усвідомлює, що третя промислова революція починається на наших очах.

 

III Міжнародна виставка систем охорони та безпеки
EXPERT SECURITY – 2024

03- EXPERT SECURITY - 2021

(відеоспостереження, контроль доступу, сигналізація і оповіщення, охорона периметру, захист інформації, технології та обладнання для правоохоронних органів)

З часів повномасштабного вторгнення рф, життя кожного з нас значно змінилось, відповідно до цього зазнали змін і тематичні розділи виставки. Для того щоб відповідати новим викликам колективної та особистої безпеки, були виділені найбільш актуальні напрямки як для представників правоохоронних органів так і для цивільних громадян.

XX Міжнародна спеціалізована виставка
ТЕХНОЛОГІЇ ЗАХИСТУ/ПОЖТЕХ – 2024

04- ТЕХНОЛОГІЇ ЗАХИСТУ-ПОЖТЕХ - 2021

 (пожежна безпека будівель, споруд і територій, технічне оснащення рятувально‑пожежних служб, спеціальних транспортних засобів, техногенна та промислова безпека, споруди цивільного захисту, гуманітарна протимінна діяльність, екстрена медицина, засоби індивідуального та колективного захисту персоналу, охорона праці)

Актуальність:

  • необхідність комплектації та оновлення матеріально‑технічної бази пожежно‑рятувальних підрозділів ДСНС та інших відповідних структур
  • розвиток органів управління та сил цивільного захисту: місцевих пожежних команд, комунальних та добровільних рятувальних формувань; належне їхнє забезпечення засобами захисту і пожежно‑рятувальною технікою
  • організація заходів з гуманітарного розмінування
  • активне впровадження систем централізованого оповіщення населення про надзвичайні ситуації
  • активне впровадження безпечних умов праці як основна гарантія стабільності, якості та ефективності будь‑якого виробництва
  • необхідність будівництва та облаштування захисних споруд цивільного захисту – підземних/надземних/мобільних бомбосховищ та укриттів
  • комплектування та функціонування Пунктів Незламності
  • будівництво та оснащення модульних містечок для внутрішньо переміщених осіб
  • нові виклики для системи екстреної медицини

 

15 – 17 жовтня 2024

XXI МІЖНАРОДНИЙ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ БІЗНЕС-ФОРУМ «5Е»

Енергетика. Електротехніка. Енергоефективність. Екологія. Енергоресурси

09- XIX МІЖНАРОДНИЙ ЕНЕРГЕТИЧНИЙ БІЗНЕС‑ФОРУМ «5Е»

Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну через ворожі ракетні обстріли критичних об’єктів інфраструктури суттєвих втрат зазнала українська енергетика. Але російський терор не досяг цілі – українська енергетична система витримала, довела свою міць і здатність до відновлення.

Наразі до нашої неминучої ПЕРЕМОГИ нам треба вистояти та бути готовими визначити пріоритетні напрями майбутньої відбудови усіх галузей енергетики та промисловості.

XXI Міжнародний енергетичний бізнес форум «5Е» відкриває горизонти технологічних можливостей для побудови нової архітектури повоєнної енергетичної системи України у форматі Міжнародних спеціалізованих виставок:

XXІ Міжнародна спеціалізована виставка
ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ – 2024

10- ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ - 2021

Нові можливості для інноваційного розвитку української енергетики демонструє Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості». Свою історію виставка розпочала в 2003 році, коли в Києві проходила Виконавча асамблея Всесвітньої енергетичної ради, зібравши в МВЦ 344 делегати з 65 країн світу.

Сьогодні виставка має статус найбільшої галузевої події, головного місця зустрічі інженерної та енергетичної еліти і всього професійного співтовариства України та інших країн світу. Щорічно Міжнародний виставковий центр приймає численну професійну аудиторію: керівників енергогенеруючих, електромережних, енергопостачальних компаній, провідних виробників високотехнологічної продукції, вчених, експертів, фахівців підприємств різних галузей промисловості та інфраструктурних об’єктів, фінансистів та інвесторів.

У 2024 році в одному кластері з виставками «Енергетика в промисловості» та «Electro Install» будуть проходити виставки EcoEnergy Expo, E‑Comps+DigiTec.

XVІ Міжнародна спеціалізована виставка
EcoEnergy Expo – 2024

12- ECOENERGY EXPO - 2021

Відновлювані джерела енергії та енергетична безпека набули нової актуальності після вторгнення Росії в Україну. На сьогодні зруйновано та пошкоджено більшість обʼєктів ВДЕ. Однак це не зупинить розвиток галузі. Україна, приєднавшись до загальносвітових процесів, твердо стала на шлях розвитку відновлюваної енергетики, скорочення поточних витрат на енергоспоживання, декарбонізації економіки, децентралізації енергетичних систем.

Впровадження новітніх технологій ВДЕ, побудова резервного, автономного та децентралізованого енергопостачання, впровадження розумних енергосистем та систем довготривалого зберігання енергії надасть надійності та сталості енергетичній системі.

Мета Міжнародної виставки ECOENERGY EXPO 2024 – максимально широко розкрити величезний потенціал та конкурентні переваги сучасних технологій ВДЕ, консолідувати на єдиному майданчику професійну спільноту.

IIІ Міжнародна спеціалізована виставка
E-Comps + DigiTec – 2024

14-ecomps-2022

Цифрова революція блискавично змінює світ та надає поштовх подальшому розвитку високотехнологічних галузей. Україна разом із передовими країнами світу впевнено рухається шляхом цифрової трансформації та використання цифрових технологій в різних сферах економіки та повсякденного життя.

Синхронно створюються нові електронні пристрої, мікропроцесорні системи та еволюціонують технології обробки, передачі та зберігання даних, з використанням яких створюються інтелектуальні інформаційно‑технічні системи в енергетиці, промисловості та інших сферах діяльності.

Синергетичний ефект двох тематичних складових виставки E‑Comps+DigiTec є основою для створення ефективної комунікаційної платформи з розвитку електронної інфраструктури та реалізації проєктів цифрової трансформації в Україні.

VІ Міжнародна спеціалізована виставка
”ELECTRO INSTALL” – 2024

13- ELECTRO INSTALL - 2022

Виставка презентує широкий спектр низьковольтної електротехнічної продукції, електронних приладів і систем для виконання наступних робіт:
– проектування систем електропостачання об’єктів житлового, громадського, комерційного та промислового призначення, надання комплексних технічних рішень;
– всіх видів електромонтажу: збірка електрощитів, установка низьковольтної апаратури і приладів, електронних вузлів і автоматики; монтаж електроустановчих виробів, прокладка електромереж, електроосвітлення та ін.;
– розробка електронної та електротехнічної апаратури, засобів телекомунікацій, комп’ютерних керуючих систем, промислової і транспортної електроніки.

VІII Міжнародна спеціалізована виставка
”НафтоГазЕкспо” – 2024

16- НАФТОГАЗЕКСПО - 2024

Головна мета заходу – сприяти збільшенню видобутку нафти і газу та підвищенню ефективності використання цих ресурсів за рахунок впровадження сучасних технологій, обладнання та послуг.

Виставка «НАФТОГАЗЕКСПО – 2024» – це головне місце зустрічі фахівців нафтогазової галузі. Учасники, що представляють весь спектр своєї продукції, та відвідувачі, що мають за мету вирішення своїх виробничих задач, отримують необмежені можливості до взаємодії та комунікації, що сприяє розширенню бізнесу обох сторін. Іншою перевагою участі у виставці є підтримання контакту з постійними клієнтами та інтерес не тільки цільової групи відвідувачів, а й ЗМІ, державних структур.

Учасники виставки: вітчизняні та іноземні виробники і постачальники нафтогазового обладнання і технологій, нафто- і газосервісні компанії, інжинірингові підприємства, науково‑дослідні організації та інші компанії, що працюють у галузі.

Цільова аудиторія заходу: керівники та технічні спеціалісти державних і приватних нафто- і газодобувних компаній, підприємств, які займаються розвідкою і будівництвом родовищ, транспортуванням, переробкою, зберіганням, розподілом нафти і газу, представники профільних державних установ, наукових і громадських організацій та багато інших.

VІII Міжнародна спеціалізована виставка
”MINING & MINERALS EXPO” – 2024

MN

Україна має величезні запаси різноманітних мінеральних ресурсів, за об’ємами багатьох з них наша країна посідає провідні місця в Європі і світі. У гірничодобувній галузі України, за даними Державної служби геології та надр України, працює понад дві тисячі видобувних та переробних підприємств.

В той же час, велика частина розвіданих запасів залишаються промислово неосвоєними, по деяким ресурсам цей показник сягає 60%, що становить значний потенціал розвитку гірничої галузі і економічного розвитку країни в цілому. Сприяти реалізації цього потенціалу покликано проведення VIII Міжнародної спеціалізованої виставки гірничодобувної промисловості Mining & Minerals Expo.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

Центральний будинок офіцерів ЗСУ
Міжнародний Виставковий Центр
VVK-STUDIO (ютуб-канал для всіх)
Книжкові видання:
Марія БЕРЕЖНЮК. "Казки Марії". В ілюстраціях Олексія Карпенка     Олексій КАРПЕНКО "Холодна зброя". Ілюстрований довідник.
    Ігор ВІТИК “Українська повстанська армія ― гордість української нації. Боротьба українського народу за створення своєї української соборної самостійної держави 1914-1944”     Ігор ВІТИК “На олтар боротьби. Боротьба українського народу за створення своєї української соборної самостійної держави з 1944 року по наш час”